Voordat je het weet is het weer zover. Het einde van het vorige seizoen hebben we afgesloten met een groot aantal mensen die ervoor hebben gezorgd dat we het gebouw gereed voor de winter konden achterlaten. Nu zijn we alweer aan het kijken om ons clubgebouw en de omgeving weer gereed te maken voor het komende seizoen. Daar moet weer het een en ander voor gebeuren, zoals het opknappen van de tuin,  restanten schilderwerk binnen en buiten, het aanpassen van stellingen voor de zeilen van de sloepen en het parkeerterrein onkruidvrij maken. Volgens de klussenlijst is er zat te doen!

Om dit alles weer voor elkaar te krijgen zijn we op de woensdagen vanaf eind februari weer met een gezellig clubje de nodige klussen aan het uit voeren. We beginnen rond 10 uur met een bak koffie en koeken en dan bekijken we wat we die dag gaan aanpakken. We sluiten de dag af met een drankje. Vind je het leuk om de woensdagen te helpen geef je dan op bij Willem Bos (06-47683218) of per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we je op in de ‘klussen app’.

Voor de opening van het seizoen op 21 april houden wij op zaterdag 13 april weer een grote klusdag om alles in gereedheid te brengen voor de ontvangst van de vloot uit Den Helder. Ook deze dag beginnen we met koffie en wat lekkers erbij en daarna gaan we flink aan de slag met zijn allen. Voor de lunch wordt een grote pan heerlijke soep gemaakt met broodjes erbij. We sluiten de klusdag al napratend gezellig af onder het genot van een drankje en een hapje.

Wil je je voor deze klusdag aanmelden, bel dan met Willem Bos (06-47683218) of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen op een net zo grote opkomst als bij de eindschoonmaak vorig jaar!

Op zondag 21 april komt de vloot over uit Den Helder. Wij hopen jullie vanaf die dag allemaal regelmatig tegen te komen op de Haukes om heerlijk van de watersport te genieten en/of voor een hapje of een drankje op het terras of aan de bar.

De inschrijving voor de Zomer Avond Competitie loopt voorspoedig, de eerste wedstrijd staat gepland voor dinsdag 30 april. Opgeven kan nog via het digitale inschrijfformulier (zie https://www.marinewatersport.nl/vereniging/formulieren)

Het Haukesteam

Jim, Rob, Sjef, Jos en Willem