Geachte leden,

Langs deze weg willen wij jullie mededelen dat we als bestuur besloten hebben om, na heel wat jaren trouwe dienst, afscheid te nemen van de Paai.

De Paai wordt nu nauwelijks gebruikt en dat is voor zo’n mooi schip erg zonde.

Vandaar dat wij hem aan de leden te koop willen aanbieden. Conform het gestelde in het Besluitenboek Bestuur artikel C1 zijn wij ook verplicht hem eerst aan de (buitengewone) leden aan te bieden.

Jullie kunnen een bod uitbrengen op de Paai en er is afgesproken dat er geboden kan worden vanaf € 7500,00. Er kan op de Paai geboden worden tot 1 Augustus 2024.

Na sluiting zal er gekeken worden wie er het meeste heeft geboden en daar zal uiteindelijk de Paai naar toe gaan. Mochten er geen biedingen op komen, dan wordt er na de sluiting van de bieding overgegaan tot verkoop buiten de vereniging. Uw biedingen kunt u per mail sturen aan de voorzitter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mochten jullie haar nog willen bekijken, ze ligt in de loods (wel even vooraf met de loodsbaas Willem van der Star contact opnemen).

Wij hopen dat de Paai een mooi plaatsje krijgt bij één van onze leden.

Paai