Lesprogramma M/K-cursus 2023/2024

Inschrijving

De introductie vindt plaats op dinsdag 3 oktober 2023 op het clubschip "Albatros" vanaf 19.30 uur.

Indien u wenst deel te nemen aan de cursus gelden de volgende voorwaarden:
• U dient lid of buitengewoon lid te zijn van de vereniging voordat u zich kan inschrijven voor deelname aan de cursus(sen);
• Het cursusgeld zal via ClubCollect per automatische incasso worden geïnd.
• Voor het aanmelden als (buitengewoon) lid en/of het inschrijven voor de K- of M-cursus dient u gebruik te maken van de online formulieren: LID WORDEN   /  INSCHRIJFFORMULIER K-CURSUS / INSCHRIJFFORMULIER M-CURSUS
• Voor nadere informatie kunt u zich per e-mail wenden tot de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de vereniging.

Na de sluitingsdatum (1 september 2023) ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht of u al dan niet als deelnemer voor de desbetreffende cursus bent aangemerkt.

Lesmateriaal
Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor het benodigde lesmateriaal. Hierover ontvangt u meer informatie op de introductieavond.

Afronding cursus
Leden krijgen, nadat zij zijn geslaagd voor zowel het theoretische als het praktische gedeelte, een certificaat van de vereniging en tevens wordt er een aantekening gemaakt in de ledenadministratie.
Nadat het theoretische deel voltooid is zullen de praktijklessen beginnen.
Noot: Bij opgave van de cursus dient u aan te geven of u wilt gaan praktijkvaren met de Rogger motorjachten (M-cursus) of de Bavaria kajuitzeiljachten (K-cursus). Voor het varen met de Bavaria kajuitzeiljachten moet men wel eerst de A-cursus (basis zeilcursus) afgerond hebben.

Lesrooster MK deel 1a

Lesrooster MK deel 2

NB: dikgedrukte data zijn verplichte lessen voor diegenen reeds in bezit van VB1/VB2.

Praktijk lessen: Tijdstip in overleg met instructeurs (voor zowel M als K cursus).